Zaterdag 18 december 2021 van 16:00 – 18:00 uur vindt in en om het Noordse Park weer het sfeervolle lichtjesfeest Noordse Park bij Kaarslicht plaats, kom langs en doe mee! Foto’s terugkijken? Klik HIER

Winterfeest op het buurtplein

Om 16.00 uur start het feest aan de Oude Pijlsweerdstraat, bij de drie kleine boompjes in het Noordse Park. Een sfeervolle wandelroute met kaarslichtjes, vuurkorven, verhalenverteller, warme chocolademelk, en heerlijke poffertjes. De avond wordt, ivm de coronamaatregelen rond 18:00 uur afgesloten met een vuurshow.

Lichtpuntjes tijdens de donkere dagen

Helaas kunnen we door de Coronamaatregelen de lancering van ons Zusterpark niet groots vieren. Door corona blijkt meer dan ooit hoe belangrijk natuur- en buitenplekken voor ontspanning en ontmoeting zijn voor mensen. Tijdens het Winterfeest volgen we de richtlijnen van het RIVM en de Gemeente Utrecht.

Zorg goed voor jezelf en elkaar, dan is er toch nog wel iets mogelijk om samen buurtgezelligheid te beleven op anderhalvemeter.

Noordse Park wordt Zusterpark

Met een sfeervolle wandelroute markeren we ook de lancering van Noordse Park, als Zusterpark van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.  We zien met de plaatsing van het Zusterparkbord op 18 december as. als een volgende stap om nieuwe en groene sociale initiatieven in 2022 met nieuwe energie te gaan organiseren. Juist nu moeten we met zijn allen hierin in willen investeren.

Wil je helpen het park versieren?

Graag! Wij kunnen alle handen gebruiken! En vergeet ook niet je eigen huis en/of voortuintje met lichtjes te versieren, want niets is natuurlijk leuker dan honderden lichtjes in de straat als we langs komen lopen!

We zoeken nog mensen die ons willen helpen met:
– Glazen potten verzamelen;
– Park versieren met lampjes, lampionnen en waxine lichtjes (18/12 overdag, ± 8 mensen);
– Schenken warme chocomelk, thee en gluhwein ( 18/12 in rondes van 15 min., ±8 mensen);

Jampotjes kun je inleveren bij Speeltuin Noordse Park of bij Schouwweteringstraat 1.

Hier meer informatie over De Noordse Park Groengroep

Hier meer informatie over Parkmarkers

Hier meer informatie over Zusterpark Noordse Park

Hier meer informatie over Zusterparken NPUH

 

Voor meer informatie over activiteiten bel je met tel 06-41679005 en je meldt je ook zo aan voor de Buurts WhatsApp.