11377334_1658601771036421_8760173854736366464_n

Wellicht heb je het al ergens gezien, of gelezen: de Buurtcamping slaat dit jaar ook haar tenten op in Utrecht en wel in het Noordse Park! Van 24 t/m 26 juli 2015 toveren organisatoren Eva, Rachella en Suzan samen met de buurt het Noordse park om tot De Buurtcamping!

Maar waarom nu die camping? Dat zit zo: op een camping ben je de hele dag lekker buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje.

Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners elkaar in een ontspannen vakantiesfeer beter kennen. Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad.

In 2013 was de eerste Buurtcamping te vinden in het Amsterdamse Oosterpark en vorig jaar werd er gekampeerd in het Oosterpark, Noorderpark en Rembrandtpark in Amsterdam. Nu strijkt de camping niet alleen neer in verschillende Amsterdamse parken, maar ook in twee Utrechtse parken: het Majellapark en het Noordse Park.

Op de hoogte blijven kan door de Facebook pagina van De Buurtcamping Noordse Park leuk te vinden, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen! Als je je aanmeld als vrijwilliger  kampeer je gratis of met korting. Kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis en bezitters van U-pas krijgen een fikse korting.

Zie ook: www.debuurtcamping.nl/noordse-park