Herenhuizen-1

In maart jl. is de officiële verkoop van woningen op het Zijdebalenterrein van start gegaan. Inmiddels is 80% van de woningen verkocht. Van de overige 20% staan de meeste woningen onder optie of zijn per direct beschikbaar.

Fase II
Zijdebalen is een omvangrijk project dat in twee fases wordt ontwikkeld en verkocht. Fase I bestaat uit de eerste twee woonblokken die inmiddels deels verkocht zijn aan de vastgoedbelegger Bouwinvest en deels aan particulieren. Fase II bestaat uit de woonblokken nummer 3 en 4 met nagenoeg dezelfde hoeveelheid en type woningen.

Ontwikkelaars Hurks en Van Wijnen zijn op dit moment een schetsontwerp hiervoor aan het maken. In fase II komen dezelfde type herenhuizen als in fase I. Ook komen er weer verschillende appartementen van startersappartementen tot ruime stadsappartementen en penthouses. De geïnteresseerden moeten nog wel even geduld hebben want fase II is nu nog volop in ontwikkeling. De verwachting is dat de verkoop van fase II begin 2016  van start gaat.

zie ook: www.zijdebalen.nl