Op zaterdag 3 november vindt de Landelijke Natuurwerkdag plaats. Overal in Nederland gaan dan op diverse locaties meer dan 10.000 mensen aan de slag in het landschap. In overleg met een aantal mensen uit de Groengroep van het Noordse Park is besloten om hieraan ook onze bijdrage te leveren.

We gaan hiervoor naar een andere plek, niet in de buurt van het Noordse Park. De plaats van werkzaamheden is Stadstuin Zuilen aan de Daalseweg 150, ongeveer 4,5 km hier vandaan. Tevens is er een kinderprogramma en wordt er voor drank en een lunch gezorgd. Het kan dus een heel leuke en gezellige dag worden! Het tijdstip van de activiteiten is tussen 10.00 en 15.00 uur.

Graag nodigen wij je uit om die dag mee te helpen! Ben je van plan om zaterdag 3 november mee te doen, geef je dan op bij Thom Custers: thomcusters@hetnet.nl vóór woensdag 31 oktober. Vermeld daarbij ook welke klus je graag zou willen uitvoeren. Na opgave krijg je alle details per mail toegestuurd  over het programma van die dag.

We hopen velen van jullie op zaterdag 3 november in Stadstuin Zuilen te zien!