Heeft u vorig jaar de sprookjesachtige Sint Maarten Parade voorbij zien komen? Ook dit jaar, op zaterdag 10 november 2012, wordt er weer een grootse lampionnenoptocht georganiseerd. Met straatmuzikanten en kinderen van verschillende scholen uit Zuilen, Ondiep en Overvecht. De tocht eindigt op het Domplein waar als finale een spectaculair concert plaatsvindt.

Voorafgaand aan die optocht treden verschillende orkesten uit de wijken een podium tijdens een muzikaal festival op de Zeedijk. Dat start vanaf 18:30 uur. We willen u als omwonenden hier natuurlijk van harte voor uitnodigen.

We zoeken ook nog wat hulp voor de opbouw van het festival en het klaarmaken of uitdelen van hapjes en drankjes. Vindt u het leuk om hieraan een steentje bij te dragen? Meld u dan dan aan via FleurvanSchuylenburch@vredevanutrecht.nl.

De Sint Maarten Parade wordt gemaakt door Muziekhuis Utrecht & Fort van de Verbeelding in samenwerking met o.a. het Sint Maartenberaad en de Vrede van Utrecht. Voor meer info, zie www.fanfare11-11.nl.