Op zaterdag 10-11-12 vindt de Sint Maarten Parade plaats! In voorbereiding hierop vinden er overal in Utrecht (Noordwest) verschillende muziek-en lampionworkshops plaats op scholen en in buurthuizen. Zo ook bij ons in de buurt: op woensdag 7 november en donderdag 8 november zijn er van 14.00 -17.00 uur lampionworkshops in Speeltuin het Noordse Park van Portes. Kinderen en ouders zijn welkom om onder begeleiding van Engelse beeldend kunstenaars een lampion te maken die ze zelf kunnen dragen tijdens de Sint Maarten Parade.

Op woensdag 7 november is er iemand van Fanfare 11-11 (de organisatie achter de Sint Maarten Parade) aanwezig zijn om meer te vertellen over het project en eventuele vragen te beantwoorden.Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij Debora van Stenis (debora@fanfare11-11.nl) of Thijs Hazeleger (thijs.hazeleger@gmail.com).

Neem ook een kijkje op onze website: www.fanfare11-11.nl!