Héél leuk voor kinderen én ouders!

Heel veel leuke activiteiten deze zomervakantie in De Noordse Park Speeltuin. De zwembadhoek ziet er weer strak uit dankzij studievereniging Contact van Communicatie- en Informatiewetenschappen. Dus zwembroek aan en lekker spetteren!

Veel activiteiten deze komende weken met natuurlijk water in de zandbak, flessenvoetbal, avontuurlijk spelen en zeskamp. Maar ook taartjes en koffie, frietjes en film, vliegers en smoothies maken in speeltuin Noordse Park!

Elke dag kunnen/willen de kinderen helpen met konijnen voeren. En iedereen wil het liefste de konijnen aaien of knuffelen.

De zomervakantie is begonnen met een heleboel gezelligheid!

Vind ons leuk! En kijk voor méér leuke activiteiten en informatie op Facebook

Adres: lagenoord 28 A Utrecht telefoon: 030-7210508