Wat een mooi initiatief, de Buurtcamping; ook dit jaar sloegen buurtbewoners voor het derde jaar hun kamp op in het Noordse Park.

Van 7 t/m 9 juli werd het Noordse Park in Utrecht weer omgetoverd tot een Buurtcamping. Het park veranderde weer in een gemoedelijke camping midden in Utrecht, bewoond door alle types die de buurt rijk is; van kunstenaar tot ambtenaar, van muurbloempjes tot druktemakers en van kinderen tot senioren. Op de camping kon je de hele dag heerlijk buiten zijn en iedereen is er gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je kon weer meedoen aan de (gratis) activiteiten. Het activiteitenprogramma van De Buurtcamping Noordse Park was weer compleet! Op deze pagina kun je zien wat er allemaal te doen was. Er was weer een buikschuifbaan, en er werd weer heerlijk genoten van het kampvuur en diverse workshops en sportactiviteiten.

Complimenten voor de organisatie!

Facebook

Buurtcamping Noordse Park dingen op Facebook

Contact

Wil je graag helpen maar heb je een ander idee over wat je zou kunnen/willen doen? Geen probleem! Stuur een mailtje via noordsepark@debuurtcamping.nl en dan nemen zij zo spoedig mogelijk contact met je op. Meer info op de website van de Buurtcamping Noordse Park

Wat bieden zij?

Een heel tof project waarin je een hele hoop leuke en hardwerkende collega’s leert kennen, een tof netwerk opbouwt, meedoet met gezellige bijeenkomsten en borrels, een gratis kampeerplek op De Buurtcamping. Daarnaast krijg je een uniek Buurtcamping Crew t-shirt en worden de vrijwilligers na de vakantie uitvoerig bedankt met een leuke verrassing!

Tot volgend jaar!