Op zaterdagavond 15 december vindt in en om het Noordse Park weer het sfeervolle lichtjesfeest Noordse Park bij Kaarslicht gevierd. In het park en omliggende straten staan lichtjes en kaarsjes en vinden optredens plaats. Al wandelend van optreden naar optreden geniet je van een bijzondere belevenis!
Om 19.00 uur start het feest aan achterkant van de speeltuin met een lampionnentocht naar de drie kleine boompjes in het Noordse Park voor het eerste optreden van het Speeltuin KinderRapKoor! Vervolgens vertelt verhalenvertelster Pita Parole  haar spannende verhalen bij de kerstboom in Engelen van Pijlsweertstraat. Ook komt singer songwriter Jeroen de Zeeuw weer langs met zijn gitaar, dit keer om zijn kers(t)verse nieuwe liedje laten horen! En net als vorig jaar treden de buren van het enige echte Ad Hoc Buurtkoor op.

De avond wordt rond 21.00 uur afgesloten in het midden van het Noordse Park met een spectaculaire vuurshow door het Utrechtse vuurcollectief Cirque du Freak. Een kraampje met glühwein, warme chocolademelk, thee en koekjes zal niet ontbreken!

Wil je helpen het park versieren? Graag! Wij kunnen alle handen gebruiken! En vergeet ook niet je eigen huis en/of voortuintje met lichtjes te versieren, want niets is natuurlijk leuker dan honderden lichtjes in de straat als we langs komen lopen!

We zoeken nog mensen die ons willen helpen met:
– Glazen potten verzamelen;
– Park versieren met lampionnen en waxine lichtjes (15/12 overdag, ± 8 mensen);
– Schenken warme chocomelk, thee en gluhwein ( 15/12 ’s avonds, in rondes van 15 min., ±8 mensen);
– meezingen in het Noordse Park Ad Hoc Burenkoor (1x oefenen en 15/12 ’s avonds optreden).

Meld je aan via het digitale formulier op Google Docs!