Tien jaar samenwerken aan leefbaarheid in en rond het Noordse Park met als resultaat een burgerinitiatief voor de herinrichting van de park, het werk van de groengroep, het opknappen van het achterpad, de muurschildering en de organisatie van de vele activiteiten.Het werpt zijn vruchten af en is ook bij de gemeente niet onopgemerkt gebleven, want we zijn genomineerd voor de Participatietrofee!

De voordracht van de Noordse Parkbuurt is een initiatief van de ambtenaren van Wijkbureau Noordwest met wie we steeds samenwerken. Zij hebben ons genomineerd omdat zij het zien als een mooi voorbeeld van burgerparticipatie en samenwerking met gemeente en verschillende andere partijen, zoals de Hogeschool Utrecht, Mitros, Welzijnsorganisatie Portes, stichting De Pels en andere andere organisaties.

Aanstaande donderdag 29 november wordt ons project samen met zeven andere projecten gepresenteerd. Wij, de bewoners van de Noordse Parkbuurt, zijn uitgenodigd om op deze speciale middag aanwezig te zijn. De presentatie duurt van 15 tot 17 uur en vindt plaats in het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK), Domplein 4. De zaal is open vanaf 14.30 uur.