Afgelopen zaterdag, 7 april, hebben we met z’n tienen de bezem door de border gehaald en de gure wind getrotseerd. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer is er flink wat werk verzet. Er zijn ‘bergen’ gras en andere indringers met wortel en al verwijderd. De dichtbegroeide randen werden daarbij meegenomen. Verder hebben nog enkele struiken een flinke ‘knipbeurt’ gekregen, een voortzetting van de klus waar we een maand geleden mee begonnen waren en dat nu af is. Vanzelfsprekend werd ook al het (verwaaide) papier en overige troep weer in een zak verzameld zodat de border na twee uurtjes zwoegen er weer fris en verzorgd bij lag… Door de koude winterperiode lijkt de grote bloei pas laat op gang te komen. Alleen de narcissen hebben er zin in gehad, maar die waren nu bijna uitgebloeid…

En zoals de weerman ons had beloofd bleef het helemaal droog en kregen we als beloning nog een paar knipogen van de zon… Tegen het einde ’toverde’ Hans (Bosman) uit zijn auto een enorme choco-paashaas, maar die bleek niet voor ons te zijn!

Met dank aan Hans, Monique, Corrie, Arnoud, Koen, Francine, Femke, Bert en Laura voor hun aanwezigheid en inspanningen.