het voorjaar komt eraanDe kop is er af weer af! Zaterdag 3 maart kwam de Zelfbeheergroep Groen na een winterstop weer voor het eerst bijeen. Flink uit de kluiten gewassen planten werden teruggesnoeid; een behoorlijke klus, maar heel leuk om te doen. Verder heeft de groengroep zwerfvuil opgeruimd en de rand aan de straatkant schoongemaakt en geveegd.

De border is nu klaar voor de lente en de gekortwiekte struikjes mogen weer ‘uit hun voegen barsten’ met hopelijk veel bloeiende scheuten in het verschiet.

Natuurlijk is het traditiegetrouw droog gebleven, alleen het heerlijke lentezonnetje van afgelopen vrijdag ontbrak. Dit verklaart wellicht een nog niet al te hoge opkomst?! Het was desalniettemin een gezellige samenkomst. Met dank aan Wilma, Melissa, Monique, Hans en Francien (die er voor de eerste keer bij was) voor hun bijdrage.

Tot de volgende keer, zaterdag 7 april!