Een groep bewoners uit de omgeving Noordsepark, Lauwerecht, Hogelanden en Hoogstraat heeft het initiatief genomen om een plan te maken voor het renoveren van de Gasthuismolenbrug/Vechtbrug bij de Lagenoord omdat zij zich ergerden aan de slechte staat van de brug. In het plan uiten zij hun zorgen en beschrijven zij hun dromen voor brug. Met dit plan willen zij proberen hun dromen over de renovatie van de brug mogelijk te maken.

Ondertussen is er contact geweest met verschillende belangrijke partijen in de stad zoals Prorail, de gemeente en het Vechtoeversvisieproject.

Maandag 6 mei aanstaande is er vanaf 19.30 uur een bijeenkomst in Speeltuin Noordsepark aan de Lagenoord om een update te geven van de plannen voor de Gasthuismolenbrug: wat is er tot nu toe gebeurd en hoe nu verder.

Iedereen die geïnteresseerd is in de plannen en betrokken wil zijn is  van harte welkom. Aanmelden kan via deze link.
Op die manier hebben wij een overzicht van de aanwezigen.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen maar wil je wel op de hoogte blijven van de plannen, geef het dan door  via een mail naar aanmelden@noordsepark.nl.

 

In de volgende documenten lees je meer over de conceptplannen voor de Gasthuisbrug. Let wel: dit  is een eerste concept voor de plannen – ze kunnen nog worden aangepast in het proces. In de nieuwsbiref STER vind je ook meer informatie over de plannen.

Conceptplan Gasthuismolenbrug
Bijlage conceptplan Gasthuismolenbrug
Nieuwsbrief STER Hoogstraatbuurt januari 2013