Op zondag 23 september tussen 14.00 tot 17.00 uur vieren we Noordse Park Burendag in het Noordse Park en daar ben jij ook voor uitgenodigd! Dat doen we onder andere met taart, heel veel taart. We organiseren namelijk een taartenbakwedstrijd. Daarom zijn we op zoek naar de beste amateurbakkers uit de wijk. Woon je in de buurt van het Noordse Park en denk je dat jij de mooiste en/of lekkerste taarten van de buurt maakt? Geef je op en doe mee!

Meer
Maar er gebeurt nog veel meer op Burendag! We organiseren een kinderprogramma met Portes en er zijn verschillende andere activiteiten, waaronder een markt waar buurtbewoners eigen creaties of tweedehands spulletjes kunnen verkopen. Er zijn kinderactiviteiten en er is muziek, en wie weet wat nog meer! Wees welkom! Strijk neer op een kleedje of aan een tafel, en geniet van al het lekkers, de muziek en de activiteiten!

Houd deze website in de gaten voor meer info over het programma, of lees het in de Nieuwsbrief Noordse Park die in september uitkomt!

Aanmelden
Wil je meedoen aan de taartenbakwedstrijd of wil je een plek op de creatieve markt? Geef je op en vul het formulier hieronder in. Aanmeldingen voor de markt ontvangen we graag uiterlijk 15 september!