Vrijdag 21 januari 2011 vond de eerste Nieuwjaarsborrel voor omwoners van het Noordse Park plaats. Maar liefst 55 buurtbewoners kwamen naar de Utrechtse School aan de Oudenoord, het glas heffen op het nieuwe jaar. Het werd een hele bijzondere en gezellige avond: oude en nieuwe bewoners ontmoetten elkaar, wijkgerelateerde organisaties presenteerden zich en docenten en leerlingen van de Utrechtse School verwenden iedereen met lekkere hapjes en drankjes. Voor de hartelijke ontvangst en goede verzorging van de avond, willen wij de Utrechtse School nogmaals bedanken.

Behalve veel gezelligheid, resulteerde de avond in zeven aanmeldingen van bewoners die willen helpen bij toekomstige activiteiten. Bijvoorbeeld flyeren, muziek maken, website bijhouden, schrijven of eens per maand mee tuinieren met de Groen Zelfbeheergroep. Super! Leuk! Welkom allemaal!

Reindert Brongers is een van de zeven bewoners die actief willen zijn in de buurt. Hij woont sinds vier maanden in de Schouwweteringstraat. Zijn eerste bijdrage is een persoonlijk verslag van de nieuwjaarsborrel. Lees snel zijn verhaal.

Heb jij ook zin om actief te zijn in je buurt? Wil je leuke dingen organiseren of doen met je buurtgenoten? Mail dan naar info@noordsepark.nl.