Een middagje bloembollen planten in het Noordse Park was geslaagd. In de border aan de Kokkenhoflaan zijn ongeveer 2.000 bloembollen de grond in gegaan met namen als ‘Jetfire’ en ‘February Gold’ (beide narcissen) en ‘Purple Sensation’  (een sierui) het komende voorjaar de border moeten gaan kleuren……en inmiddels zijn er nu totaal zo’n 200.000 bloembollen in het Noordse Park en omgeving geplant. Nu is het wachten op dat voorjaar. Maar goed, eerst maar eens weer een heerlijke ijskoude winter?!

Aangezien het groen in het Noordse park nog jong is kwam er een voorstel om de volgende zaterdag van 12.00-14.00 uur te gebruiken om enkele voortuinen rondom het Noordse Park door te lopen, te determineren, wat te snoeien en enkele tips te geven. Interesse? En uiteraard woonachtig in de straten rondom het Noordse park, mail dan naar info@noordsepark.nl en laat weten dat je er zaterdag 4 februari bij bent.