In speeltuin Noordsepark aan de Lagenoord 28a wordt door een groep buurtbewoners een buurtmoestuin aangelegd. De Buurtmoestuin is een gemeenschappelijke moestuin, met groenten, bessen en eetbare bloemen. Je hebt geen eigen tuintje, maar als deelnemer mag je natuurlijk wel af en toe wat meenemen van de oogst. De komende maanden wordt de moestuin verder ontwikkeld. Samen maken we er een prachtige moestuin van.

Op dit moment zijn we bezig om financiering te krijgen voor een moestuincursus, zodat we als vrijwilligers van de moestuin leren hoe we de tuin op een goede manier kunnen bijhouden. Zodra daar meer over bekend is laten we dat weten.

Ook willen we activiteiten organiseren. We denken aan een biologische markt, buurtmaaltijden, een oogstfeest en kookworkshops organiseren. Maar er kan veel meer! Daarom zijn we op zoek naar leuke ideeën.  Heb je zin om mee te doen? Of een leuk idee voor een activiteit? Laat het ons weten via e-mail: buurtmoestuin@noordsepark.nl, kom langs op de speeltuin en schrijf je in of neem contact op met Janneke Baan via telefoonnummer 06-34951041.

> Buurtmoestuinflyer (pdf, 326 kB)