Het achterpad tussen Engelen van Pijlsweerdstraat en Schouwweteringstraat gaat eindelijk aangepakt worden! De tuinen van de huizen aan de Oude Pijlsweertstraat worden rechtgetrokken waardoor de huizen met een kleinere tuin, er nu een stukje bij krijgen. Alle schuttingen worden vervangen door eenzelfde mooie schutting met pergola. Deze worden betaald door de gemeente en Mitros. Alle schuttingen worden 180 cm hoog behalve de schuttingen van de huisnummers 30, 32 en 34 omdat deze bewoners een lage schutting van 90 cm hebben aangevraagd. Het pad wordt opnieuw bestraat en het groen stuk wordt opgeknapt met nieuwe planten.

De eerste week van juli moet alles klaar zijn. Om de werkzaamheden snel en vlekkeloos te laten verlopen wil de aannemer aankomende zaterdag, 23 juni, om 13.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst geven. We roepen alle bewoners van Oude Pijlsweerdstraat nr. 20 t/m 44 en van Schouwweteringsstraat 18 en Engelen van Pijlsweertstraat 17 (hoekwoningen) om op het speelpleintje aan de Schouwweteringstraat te verzamelen.

PDF voorstel Pijlswaardsteeg