Wij als projectgroep van de opleiding Product Design & Engineering aan de Hogeschool Utrecht, Oudenoord 700, hebben van Mariken van Nimwegen de opdracht gekregen om een podium te ontwerpen voor het Noordse Park. Onze groep bestaat uit Wouter Slob, Wendy Peters, Tim Schröder, Christiaan Spaander en Daniel de Graaf en wij zijn de eerste groep studenten die een project uit mogen voeren voor het initiatief Technocampus.

hu_blauw_rood

Het project is gericht op het ontwerpen van een podium die zal dienen als centrum van het park. In de toekomst zullen hier evenementen georganiseerd kunnen worden zoals de burendag of openlucht concerten. Dit alles in de aanloop naar de nominatie van Utrecht als culturele hoofdstad van Europa in 2018. Daarnaast is iedere buurtbewoner vrij om het podium te gebruiken wanneer zij willen, bijvoorbeeld voor een parkfeestje of een buurtbarbeque.

De aankomende weken houden wij ons bezig met het uitvoeren van onderzoek en het ontwikkelen van concepten met als doel om halverwege juni een eindontwerp te kunnen presenteren.

Wij houden u op de hoogte!