Samen kunnen we een groot park zijn: vanuit deze gedachte bundelen steeds meer buurtvergroeners de krachten in en om Utrecht. Trots presenteren we een bomvol Parkmakers-programma voor 2022, waarin dóen en wandelen centraal staan. Van 900 struinroutes tot steenbreken! 

 “De groene energie spat van het Parkmakers-programma af”

“Hierin staan dóen en wandelen centraal”

“Van 900 struinroutes tot steenbreken, van egelboulevards tot inspirerende ontmoetingen”

Samen kunnen we een groot park zijn: vanuit deze gedachte bundelen steeds meer buurtvergroeners de krachten in en om Utrecht en Amersfoort. Dit resulteert in allerlei initiatieven voor het uitbreiden, versterken en verbinden van stadsnatuur en een groeiend aantal Zusterparken van NP Utrechtse Heuvelrug.

Doe je mee?

www.parkmakers.nl

#parkmaken #buurtvergroenen #groengroeitmee #stadsnatuur #meernatuur #noordseparkbuurt #zusterpark #walkthetalk