Op zondag 10 november, de avond voor Sint Maarten, lopen we samen met het beroemde paard van Sint Maarten en met onze zelfgemaakte lampionnen van het Domplein naar het Zijdebalentheater (Zeedijk). We eindigen met een bijzondere finale samen met Fanfare van het Vuur en andere muziekgezelschappen uit Utrecht.

Maak je eigen lampion!
Van 1 november tot 10 november worden er bij ook ons in de wijk workshops gegeven waarin je je eigen lampion maakt van wilgenteen en vliegerpapier. Ook leer je (nieuwe) Sint Maartenliedjes! Wil je weten wanneer & waar? Stuur dan een mailtje naar debora@fanfare11-11.nl.

Help mee!
Fanfare 11-11 is ook op zoek naar mensen die willen helpen! Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van de lampionnen of van grote beelden, het verspreiden van flyers of bij het begeleiden van de tocht & de finale. Meld je aan door een mailtje te sturen naar
debora@fanfare11-11.nl!