Noordse Park viert Burendag! Op zaterdag 21 september is het overal in Nederland Burendag en ook de Noordse Parkbuurt doet dit jaar weer mee. Zin om tijdens burendag je handen uit de mouwen te steken? Meld je aan als vrijwilliger! Ook als je wilt deelnemen aan het open podium of de taartenbakwedstrijd, of zelfgemaakte of tweedehands spullen wilt verkopen op de creatieve markt kun je je aanmelden via het volgende formulier:

Er is een gezellig programma van 13.00 tot 17.00 in het park. Er wordt weer een taartenbakwedstrijd georganiseerd, er komen kraampjes met zelfgemaakte en tweedehands spulletjes van mensen uit de wijk, er zijn kinderactiviteiten in samenwerking met de Speeltuin Noordse park en er is een open podium
met dj’s, dichters, verhalenvertellers en singer-songwriters uit de buurt. Ook als je van groen en tuinieren houdt, ben je aan het goeie adres! Maak kennis met de Groengroep en help meteen een handje mee! Iedereen is van harte welkom.

Tot ziens op Burendag!