Afgelopen zomer zijn er parkbankjes geplaatst in en rondom het Noordse Park. De komende weken worden de laatste werkzaamheden met betrekking tot de herinrichting van het Noordse Park, na drie jaar verbeteringen afgerond. Eindelijk worden de wegen weg rondom het park opnieuw bestraat en veiliger ingedeeld. Er komt een 30km-zone. Ook komt  ons buurtplein weer in het straatbeeld terug.

Bij de Gemeente Utrecht hebben we nog een verzoek gedaan voor extra parkbankjes óp het hondenveld zelf. Deze kunnen geplaatst worden, alleen zijn hiervoor nog 15 handtekeningen nodig. Daarom lopen we de komende weken geregeld in het park rond om deze handtekeningen op te halen.

En we zijn nog niet klaar, of we maken alweer nieuwe plannen voor onze buurt! Zin om mee te denken en te doen? Neem contact op via e-mail:  info@noordsepark.nl of telefoonnummer 06-41679005.