imagesnl-doet2

Wij doen als bewonersgroep op 20 maart mee aan NL DOET, voorheen bekend als Make A Difference Day (MADD). Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Naar verwachting steken zo’n 100.000 mensen die dagen de handen uit de mouwen bij sociale organisaties. Bewonerscommissie Noordse Park en de werkgroep Noordse Park Groen zoeken nog vrijwilligers die zin hebben om mee te schoffelen en beplanten olv. ervaren hofenier Hans Booy.

 

Wij zien NL DOET als een goede gelegenheid om klussen die blijven liggen te klaren of om juist iets extra’s te doen waar betaalde medewerkers niet aan toe komen. Daarnaast hopen we dat de mensen die zich bij ons aanmelden zo positief zijn dat ze bij ons blijven als vrijwilliger.Mensen die in actie willen komen bij kunnen zich aanmelden via metname@zonnet.nl of vanrobbert@zonnet.nl.

Informatie tel. 06-41679005

 

Heb jezelf een grote klus meld je dan zelf aan bij www.nldoet.nl.

Ook bedrijven, scholen en groepjes vrienden kunnen zich aanmelden.

 

Het succes van NL DOET blijkt o.a. uit het toenemend aantal bekende Nederlanders, waaronder leden van het Koninklijk Huis en diverse landelijke en lokale politici, dat zich inzet tijdens deze dagen. Naar schatting zullen er tijdens NL DOET meer dan 2.000 klussen en uitstapjes worden georganiseerd. Voor vele organisaties zijn vrijwilligers broodnodig en verzekeren zij hun voortbestaan. NL DOET is de grootste vrijwilligeractie van Nederland en wordt ondersteund door het Oranje Fonds, in samenwerking met MOVISIE.

 

imagesnl-doet1

Datum: 20 maart [12.00-16.00 uur]

Waar: Noordse Park [verzamelen bij de Buurtklok]

Klus: Meehelpen aan herinrichting plantsoenen Noordse Park