En weer een gezellig wijkfeest voor Pijlsweerd in het Noordse Park op zondag 31 mei van 11.00 – 18.00 uur. Een zonovergoten grasveld, sportende en spelende honden van oa. de Utrechtse Rashondenvereniging onder leiding van Wil Lutters, voetballende kinderen onder leiding van Soccer Show Down uit Rotterdam, muziek van Muziekschool CERES uit Utrecht, Union Salsa workshop in de prachtige kleding gemaakt door buurtbewoonster Anna Capriati, lekkere tosti’s, de GG&GD met info en lekkere appels, hapjes van bakkerij Morabet en vooral van de buur(t)vrouwen rondom het park, goede inzet van de vrijwilligers van de maatschappelijke stage (vrijwilligerscentrale Utrecht), mooie t-shirts van ROC Midden Nederland en de vele hulp bij de opbouw en begeleiding van de kraampjes en orde handhaven op de speltoestellen van Air&Fun door de buurtjongeren olv. Harry en Tendayi. Allemaal bedankt voor de medewerking. We kunnen terugkijken op een prachtig evenement tijdens de Landelijke Dag van het Park.

Dan zijn er alleen nog de foto’s. Die zijn te bekijken op twee Picasa websites. Kijk daarvoor in het Link overzicht op de rechterkant van deze pagina.