Even op adem komen tussen de strepen van het zebrapad

Op een verlaten plekje ligt een zebrapad. Alsof het uit een drukke straat is geknipt en zomaar is neergelegd. Er is geen ergens vandaan of ergens naartoe. zebra gaat over het verlangen om stil te staan in plaats van blind naar de overkant te hollen. We kijken tussen de strepen van het zebrapad naar twee mannen die tot stilstand komen. Het zebrapad wordt een uitkijkpost, een plek om een vuiltje uit iemands oog te halen, een plek waar je hopeloos kunt verdwalen of je meesterlijk kunt verstoppen.

Première: dinsdag 27 mei a.s. kaarten a 9 euro te verkrijgen via Festival aan de Werf centrale kassa op het Neude Utrecht

concept, regie en beeld: Emke Idema – begeleiding: Gienke Deuten – acteurs/performers: Luc Boyer en Bram van der Heijden – producent: Huis a/d Werf – productie: Heleen Kalkman