Vrijdag 13 juni 2008 werd een Buurtfeest georganiseerd voor  bewoners van de Engelen van Pijlsweertstraat, Schouwweteringstraat, Oude Pijlsweerdstraat, Kokkenhoflaan, Enthofstraat en Noordse Parklaan. Het feest werd door de kinderen uit de Enthofstraat en Schouwweteringstraat georganiseerd, met wat hulp van volwassenen. Een geweldig initiatief.

Vanaf 18.30 uur tot 24.00 uur was er een heerlijke barbecue op het terras in de Schouwweteringstraat. Iedereen nam zijn eigen hapjes mee. Ondertussen keken we samen naar de buurtfilm die de kinderen gemaakt hebben. Verder waren er optredens en  een bingo. En natuurlijk keken we samen de wedstrijd Nederland – Frankrijk.

Ondertussen zijn we kandidaat om Buurtfeest van het jaar te worden. Om het feest te winnen hebben we echter jouw stem nodig! Klik hier om je te gratis te registreren en bekijk en stem op ons buurtfeest. Als we winnen ben jij natuurlijk van harte welkom. Als we de prijs winnen dan organiseren we op zondag 14 september weer een buurtfeest “Nazomeren in het Noordse Park” ; kunnen we nog eens gezellig bijpraten na onze zomervakantie.

De foto’s van het buurtfeest van vrijdag 13 juni staan online. Het was een gezellige avond. Hieronder vertelt Robbert hoe het zo gekomen is:

“25 Mei was de Dag van het Noordse Park en in de week erna werd ik aangesproken door mijn buurjongen Gianni en Siham en haar vriendin uit de Enthofstraat, met de vraag of we een buurtfeest zouden kunnen organiseren. Een écht buurtfeest zonder allemaal onbekende mensen, zoals bij de Dag van het Noordse Park het geval is. Binnen drie weken hebben we met elkaar een bijzonder gezellige avond georganiseerd voor bewoners uit de Oude Pijlsweerdstraat, Enthofstraat, Kokkenhoflaan, Noordse Park laan, Lagenoord, Hogenoord, Schouwweteringstraat en Engelen van Pijlsweertstraat.
Ze hadden zelfs Oranje zover gekregen dat ze zouden winnen vandaag. Erg aardig.”

De foto’s van ons buurtfeest zijn weer gemaakt door Marc Baars, fotograaf en buurman. Hij heeft ook van de dag van het Noordse Park prachtige foto’s gemaakt. Kijk op:
http://www.flickr.com/photos/hoogmoet/sets/72157605623664761/show/
http://www.marcusrudolph.nl/